Градината во замена за поглед над Копенхаген | Сите содржини | DW | 11.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Градината во замена за поглед над Копенхаген

Погледот од прозорецот ја отсликува минливоста на времето и денот, а погледот од покривот убавината на данскиот Копенхаген. Ретка можност за која се изборија архитектот Јеспер Зиндберг и неговите соседи.

Гледај видео 03:47
Now live
03:47 минути