Големите аквариуми и нивните разновидни жители | Сите содржини | DW | 05.02.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Големите аквариуми и нивните разновидни жители

Во „Sea Life“ центарот во Хановер може да се видат ајкули, желки, различни риби... вкупно 160 видови морски животни. На вработените при пребројувањето им помагаат и децата кои во аквариумот имаат воншколска настава.

Гледај видео 02:07
Now live
02:07 минути