Германските инвеститори во Македонија со позитивни оценки | Македонија | DW | 26.01.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Германските инвеститори во Македонија со позитивни оценки

Промените во бизнис климата во Македонија, според германските инвеститори кои се веќе во земјата, се позитивни. Но, има и забелешки и препораки за тоа каде Македонија да си ја бара својата шанса.

default

Министерот за инвестиции, Веле Самак