Во тренд е еколошка мода | Сите содржини | DW | 22.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Во тренд е еколошка мода

Зелено и етички коректно. Еко-модата влегува во тренд, и тоа може да се види на Неделата на модата во Берлин. Сѐ повеќе дизајнери се вртат кон одржливи материјали и тоа добро изгледа

Гледај видео 01:35