1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Во лов на поларната светлина

Тромсе, град одалечен од поларниот круг само 340 километри, е едно од местата од кои најдобро може да се види една природна атракција. Шансите да се улови поларната светлина се најголеми зиме, од јануари до март.

Гледај видео 03:45