1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Владата веќе нема да моли за влез во Прохор Пчињски

Македонија за прв пат нема да побара дозвола од Белград за прослава на Илинден во манастирот Прохор Пчињски. Владата решила повеќе да не го толерира понижувањето кое со години наназад и го приредуваа српските соседи.

default

Од прославите на АСНОМ и Илинден