Висок степен на недоверба кон институциите во Македонија | Македонија | DW | 08.05.2006
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Висок степен на недоверба кон институциите во Македонија

Граѓаните во Македонија имаат висок степен на недоверба во институциите, не знаат за кого да гласаат. Партиите од своја страна го забрзуваат темпото за составување на пратеничките листите и подготовките за изборни коалции.

Скопје

Скопје