Венециско биенале 2013 | Сите содржини | DW | 06.06.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Венециско биенале 2013

Во Венеција е во тек 55-та меѓународна изложба на ликовна уметност. Како и секоја година, овде се претставуваат бројни уметници. Па сепак, овојпат е поинаку - Германија и Франција си ги заменија павилјоните.