Велосипед од картон | Сите содржини | DW | 20.08.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Велосипед од картон

Едно израелско претпријатие сака да произведува велосипеди од рециклирачки картон, отпорни на дожд и вода. Планот е истовремено да им се помогне и на земјите во развој, кои за разлика од Запад, треба да платат помалку.

Гледај видео 02:02