1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Велигденски празници

Во Македонија почна прославата на Велигденските празници. Денеска за православните христијани е Велики Петок. Како вернциите ќе го прослават празникот, и што за него е потребно?

default

Свети Наум во Охрид