Бродовите-ресторани во Берлин се ″ин″ | Сите содржини | DW | 27.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Бродовите-ресторани во Берлин се "ин"

Главниот град на Германија е богат со реки и езера. Гастрономите со истенчено чувство за бизнис, старите бродови во Берлин ги претворија во добро посетени ресторани.

Гледај видео 01:49
Now live
01:49 минути