1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Британците се радуваат на "кралското бебе"

На средината на јули 2013 година војводката Кетрин и принцот Вилијам го очекуваат своето прво дете. Уште сега во Велика Британија се произведуваат и продаваат различни сувенири.

Гледај видео 04:48