Бонева на пат околу светот | Сите содржини | DW | 21.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Бонева на пат околу светот

Колку изминати километри пријавила поранешната пратеничка Силвана Бонева, колку пари зела и што тука не се согласува?

Гледај видео 00:58