1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Боите на есента

Температурите можеби се во опаѓање, а денот е се‘ пократок, но есента во Германија е далеку од тмурно. Дрвјата се накитени со златни лисја, а возбудливите вински и гроздоберски фестивали пружаат одлична забава.