Бетовенфест 2010 | Панорама | DW | 09.09.2010
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Бетовенфест 2010

Од 10 септември до 9 октомври во Бон се одржа Бетовенфест, во чии рамки годинава имаше 67 концерти. Ние како подкаст ви нудиме дел од изведените музички дела. Слушајте и уживајте, а музиката можете и да ја симнете!

default

WWW-линкови