Бетовенфест 2010 | Панорама | DW | 02.09.2010
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Бетовенфест 2010

На 11 септември, овде можете да го следите во живо концертот "Into the Open" под диригентска палка на Пааво Јарви. Изведба на увертирата за балетот „Креатурите на Прометеј“ од Бетовен и Симфонијата број 2 од Шуман.

default

WWW-линкови