1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Бегалците - опасност или измислица

Низ Македонија, од почетокот на бегалската криза, поминале околу 400.000 лица. Крајната дестинација им е западна Европа. Во прифатниот центар Визбегово има 26 баратели на азил. Опозицијата смета дека Македонија ќе биде крајна цел на бегалците, се собираат потписи против објекти за мигранти. Владата смета - паниката е базирана врз измислици.

Гледај видео 01:02