Ауди во потрага по подмладок | Сите содржини | DW | 16.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Ауди во потрага по подмладок

Во клучните стопански гранки, како машинската или автомобилската индустрија, итно се неопходни стручњаци. Здружението на гемански инженери со потрага по нови соработници почнува кај најмладите.

Гледај видео 02:26
Now live
02:26 минути