1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

گوناگون

چگونه در فیس‌بوک مجرد شوید بی‌آن‌که به گوش همه برسد

رابطه‌ای تمام شده است، می‌خواهید وضعیت رابطه خود در فیس‌بوک را تغییر داده و بنویسید مجردید ولی نمی‌خواهید گزارشش را همه ببینند، چه باید بکنید؟ با برداشتن چند قدم ساده می‌توانید بی‌سر و صدا مجرد شوید!

معمولاَ درباره تاثیر شبکه‌های اجتماعی خصوصاَ فیس‌بوک در نزدیک شدن آدم‌ها به یکدیگر زیاد گفته و نوشته می‌شود. قصه‌هایی از یافتن دوست دوران مدرسه و همبازی مهد کودک شنیده می‌شود که در آن میان کم‌تر کسی مجال گفتن از سختی‌های دور شدن در زمانه‌ی فیس‌بوک می‌یابد. کافی‌ست از همسر یا دوستت جدا شوی تا سیل خاطره‌ها با هر عکسی و استتوس به سرت هجوم بیاورد و نگذارد که تو از گذشته‌ات قطع شوی.

فقط خود شخص نیست، اعضای خانواده او که برای چندین سال مثل خانواد‌ه‌ات بوده‌اند در عکس‌ها جلوی چشم‌ات حضور می‌یابند. فیس‌بوک حتی گاه به تو پیشنهاد می‌دهد اعضای خانواده‌ی او را که تازه به این سایت پیوسته‌اند به علت داشتن دوست‌های مشترک "ادد" کنی. می‌توانی عکس‌های خودت را حذف کنی اما عکس‌هایی که در آن هر دو "تگ" شده بودید سر جایشان می‌مانند...

نمونه‌هایی از این دست کم نیستند اما شاید یکی از سخت‌ترین بخش‌های ماجرا وقتی باشد که بخواهی بخشی در فیس‌بوک را که درباره اطلاعات رابطه‌است تغییر دهی. باید از "در رابطه" (in relationship) یا متاهل (married) به "مجرد" (single) تغییرش دهی، کاری که گزارشش به اطلاع همه اعضای لیستت می‌رسد. کامنت‌ها وپیغام‌های شخصی (message) به سویت روانه می‌کند.

فیس‌بوک برای مرتبط نگه داشتن (connected) آدم‌ها به یکدیگر آمده است و اما اگر می‌خواهید طوری بخش رابطه را در فیس‌بوک تغییر دهید که گزارشش برای کسی ارسال نشود از دستور زیر پیروی کنید.

۱- بر روی کلمه "درباره" در صفحه پروفایل خود کلیک کنید


۲- به بخش Basic info مراجعه کنید، در این بخش روی Edit کلیک کنید و Only me را انتخاب کنید سپس ذخیر (Save) کنید.

۳- وضعیت تاهل و رابطه را تغییر دهید و سپس مجدداَ ذخیره کنید

۴- به صفحه پروفایل‌تان رجوع کنید و گزارش فعالیت‌تان را از روی تایم‌لاین پنهان کنید


۵- مجدداَ در About و Basic info و دوباره مشاهده‌ی وضعیت را برای همه آزاد کنید


۶- اگر یک زمانی بنا بر اشتباه ابتدا وضعیت رابطه‌تان را تغییر دادید و سپس به یاد آوردید که مایل نیستید کسی ببیند، سریع از گزینه حذف از روی تایم‌لاین اقدام کنید. این بدین معنی‌ست که هیچ کس دیگر نخواهد دید.

MZ/DK

در همین زمینه: