1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

آلمان

شرایط سفر به آمریکا آسان‌تر شد

از این پس، شهروندان ۳۵ کشور جهان، از جمله آلمان، برای سفر به آمریکا نیازی به کسب روادید از این کشور ندارند. اینان تنها باید از طریق اینترنت، درصدد دریافت "اجازه‌نامه‌‌ی ورود به خاک" این کشور برآیند.

default

آلمانی‌ها می‌توانند از این پس، بدون روادید به ‌آمریکا سفر کنند

از روز دوشنبه ۱۲ ژانویه (۲۳ دی) دریافت اجازه‌ی ورود به آمریکا برای شهروندان ۳۵ کشور جهان آسان‌تر شده است. آلمان نیز از جمله‌ی این کشورهاست. آلمانی‌ها تنها باید پیش از سفر، "اجازه‌نامه‌‌ی ورود به خاک آمریکا" را کسب کنند. تقاضای دریافت این اجازه‌نامه باید از طریق اینترنت به مراجع مسئول ارسال شود.

پرسش‌نامه‌ی امنیتی

تا به‌حال برای دریافت روادید سفر به آمریکا، متقاضیان موظف به پرکردن برگه‌ای بودند که در آن پرسش‌های امنیتی بسیاری مطرح شده بود: هدف شما از سفر به آمریکا چیست؟: شرکت در اقدامات غیراخلاقی یا بزهکارانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌؟ آیا تا به‌حال به جاسوسی، خراب‌کاری، ترور و نسل‌کشی دست زده‌اید؟ ...

به این پرسش‌ها و سؤال‌هایی نظیر آن، در پرسشنامه‌ی اینترنتی هم باید پاسخ گفت. تنها کنترل و بررسی تقاضای متقاضی به‌صورت "مجازی" صورت می‌گیرد. بدون پشت‌سر گذاشتن این مرحله، هیچ یک از شهروندانی که از کسب ویزا معاف شده‌اند، اجازه‌ی ورود به آمریکا را ندارند. حتی کودکانی که اجازه‌ی سفر بدون بلیط را دارند، بدون اخذ این "اجازه‌ی رسمی"، حق ورود به خاک آمریکا را ندارند.

مدارک لازم

در پرسشنامه‌ی اینترنتی برای صدور "اجازه‌نامه‌ی" ورود به آمریکا، سـؤالات دیگری نیز مطرح شده‌اند؛ از جمله سؤال‌هایی درباره‌ی مشخصات فرد، تاریخ سفر، وضعیت سلامتی متقاضی. این اطلاعات به مدت ۱۰ سال دربایگانی دولت آمریکا حفظ می‌شوند.

اگر کسی قصد اقامت کمتر از ۹۰ روز در آمریکا را داشته باشد، بلیط بازگشت را تهیه کرده و گذرنامه‌‌ی جدید آلمانی را هم داشته باشد، تمام شرایط کسب اجازه‌ی ورود به آمریکا را داراست. "گذرنامه‌‌ی جدید" آلمانی باید پیش از ۲۶ اکتبر سال ۲۰۰۵ صادر شده باشد. پاسپورت‌هایی که پس از این تاریخ به ثبت رسیده‌اند، باید با عکس دیجیتالی یا اطلاعاتی از این دست که روی تراشه‌ی الکترونیکی ضبط شده‌اند، مجهز باشند. مدارک مشابه دیگر کشورها که فاقد عکس‌های گذرنامه‌ای هستند، با این‌حال معتبرند. تنها مدارک شناسایی مشابه‌ آلمانی، مورد قبول واقع نمی‌شوند. در این صورت شهروندان آلمانی باید تقاضای صدور روادید کنند.

صدور برق‌اسا

به گفته‌ی مسئولان دفترهای نمایندگی آمریکا، به تقاضای علاقمندان سفر به آمریکا در عرض چند ثانیه رسیدگی و اجازه‌ی ورود به خاک این کشور صادر می‌شود. این "اجازه‌نامه"، درصورتی که شرایط و مشخصات متقاضی تغییر نکند، دو سال اعتبار دارد. در نتیجه می‌توان، حتی بدون داشتن برنامه‌ی سفر مشخص، تقاضای صدور این اجازه‌نامه را داد. بهینه است که این کار، حداقل ۷۲ ساعت پیش از آغاز سفر انجام گیرد.

برای اطمینان بیشتر می‌توان، شماره‌ی صدور اجازه‌نامه را همواره همراه داشت، تا در صورت بروز اشکال، بتوان به‌راحتی آن را برطرف کرد.

تقاضای روادید

کسانی که به هر دلیلی اجازه‌ی ورود به خاک آمریکا را دریافت نمی‌کنند، باید به بخش ‌روادید نمایندگی‌های آمریکا در برلین، فرانکفورت یا مونیخ مراجعه کنند. با این‌حال، تصمیم نهایی برای ورود به خاک آمریکا، از سوی مأموران اداره‌ی مهاجرت، سر مرزهای هوایی و زمینی این کشور، گرفته می‌شود. اگر این مأموران با ورود شخص موافقت نکنند، داشتن اجازه‌نامه‌ی اینترنتی یا روادید رسمی، مجوز ورود محسوب نمی‌شود.

تقاضا‌نامه‌‌ی کسب اجازه‌ی ورود به ایالات متحده‌ی آمریکا را که به (ESTA) معروف است، می‌توان از صفحه‌ی اینترنتی وزارت کشور آمریکا پیاده کرد:

https://esta.cbp.dhs.gov

در همین زمینه: